Dukaj čestitao Dan opštine Kolašin

"Povoljni klimatski uslovi, neponovljive panorame kanjona, kao i planinski vrhovi, privlače turiste, pa oni koji jednom posjete Kolašin uvijek se vraćaju"

2672 pregleda 31 reakcija 3 komentar(a)
Dukaj, Foto: Ministarstvo javne uprave
Dukaj, Foto: Ministarstvo javne uprave

Ministar javne uprave Maraš Dukaj, čestitao je 28. avgust, Dan opštine Kolašin, predsjedniku Opštine Kolašin, Vladimiru Martinoviću i predsjedniku Skupštine opštine Kolašin, Vasiliju Bulatoviću.

"Zadovoljstvo mi je što u ime Ministarstva javne uprave kao i u svoje lično ime, svim građankama i građanima Kolašina mogu uputiti najljepše čestitke povodom 28. avgusta, Dana opštine. O ljepoti Kolašina pisali su i izvještavali mnogi evropski i svjetski mediji iz oblasti turizma, jer je zimski turistički potencijal ove opštine neprocjenjiva vrijednost ne samo za Kolasin, nego i za državu. Povoljni klimatski uslovi, neponovljive panorame kanjona, kao i planinski vrhovi, privlače turiste, pa oni koji jednom posjete Kolašin uvijek se vraćaju", naveo je Dukaj u čestitki.

Istakao je da je Nacionalni park Biogradska gora, blago neprocjenjive ljepote, koje se mora čuvati, kao jedna od posljednjih prašuma u Evropi.

"Projekti i unapređenje organizacione strukture i kapaciteta lokalne samouprave su još jedan aspekata gdje Opština Kolašin postize uspjehe, a stipendije za studente su dobar primjer kako opstinske vlasti podrzavaju mlade. Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom Opštini Kolašin u pravcu digitalnih rješenja koja treba da se oslanjaju na savremena tehnološka rješenja, optimizovane procese i usluge usmjerene ka potrebama građana, privrede i javne administracije", kazao je Dukaj.

Bonus video: