Poklon za školarce: Raspored časova sa 50 engleskih nepravilnih glagola

Vijesti, u saradnji sa Cambridge centrom IH Podgorica, za uspješan početak školske godine danas daruju raspored časova za školarce

4336 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Vijesti
Foto: Vijesti

Na izmaku su poslednji dani avgusta, a pred nama je još jedna školska godina.

Pravo je vrijeme da se pozabavimo pripremama za uspješan početak novog poglavlja u obrazovanju, pribavimo sve što je potrebno i izbjegnemo gužve koje su karakteristične za period spremanja mališana za školu.

Kako je početak školske godine predviđen za 4. septembara, u želji da olakšamo pripreme i roditeljima i školarcima, izabrali smo da školarce obradujemo važnim poklonom.

Vijesti, u saradnji sa Cambridge centrom IH Podgorica, za uspješan početak školske godine daruju raspored časova za školarce, u petak 1. septembra uz novinu Vijesti.

Zanimljiv dizajn sa 50 engleskih nepravilnih glagola, uz koji će školarci u svakom trenutku pratiti nastavni plan i program, dodatno će ojačati želju za intelektualnim bogaćenjem kroz novu obrazovnu avanturu.

Obrazovanje nam nudi znanje iz različitih oblasti i nauka, ali i priliku da steknemo iskustvo u onome što nas interesuje i da se na taj način izgradimo kao ličnosti.

Učenje nije produkt nastavničkog predavanja, učenje je produkt aktivnosti onih koji uče!

Bonus video: