Korišćenjem CLUB PLUS aplikacije, provjerite koji proizvodi su sniženi od 36 do 50%

Samo u AROMA, CITY i CONTO marketima uz CLUB PLUS aplikaciju možete ostvariti popuste na odabrane proizvode od 36 do 50 %.

33617 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Domaća trgovina
Foto: Domaća trgovina

Uz CLUB PLUS karticu i aplikaciju, za kupovinu od 10 i više eura ostvaruje se povrat novca od 5% *na sljedeću kupovinu. Ukoliko želite da ostvarite dodatne popuste od 30 do 50% na vašem nalogu u CLUB PLUS aplikaciji pratite na stranici AKCIJE koji proizvodi su sniženi i do 50%.

KAO KORISNIK CLUB PLUS APLIKACIJE U PERIODU OD 30.8. DO 1.9.2023. MOŽETE KUPITI

Odabrane FAIRY proizvode za ručno i mašinsko pranje posuđa uz popust od 50%.

Domaća trgovina
foto: Domaća trgovina

Gelove za tuširanje Old Spice Original, Whitewater i Captain uz popust od 50%.

Domaća trgovina
foto: Domaća trgovina

Vilvi Gaudeta i Edaminko sireve uz popust od 36%

Domaća trgovina
foto: Domaća trgovina

Da bi ostvarili ove popuste potrebno je na kasi, prije zaključivanja računa, da otvorite CLUB PLUS aplikaciju skenirate vaš bar kod, a na stranici AKCIJE nađete proizvod i skenirate akcijski kupon. Ukoliko se ne prijavi kupon na kasi prije zaključivanja računa, naknadni obračun popusta neće biti moguć.

Za podršku prilikom instaliranja i korišćenja Club Plus aplikacije klikom na ispis PODRŠKA otvoriće se stranica gdje su navedeni kontakti servisa za podršku korisnika. Kontakt centar se može pozvati na besplatni broj 080 000 123, radnim danima od 8 do 16 h ili poslati upit na e-mail: clubpluskartica@domacatrgovina.me

CLUB PLUS, da uvijek budete u plusu.

Vaši AROMA, CITY i CONTO marketi!

___________________________________________________________

*Povrat/povraćaj novca od 5 i 10 odsto ne odnosi se na artikle koji su već na akciji, akcizne artikle, cigarete, telekomunikacione dopune, dnevne novine i časopise.