Početak školske godine u Pljevljima: Prvacima uručeni pokloni

“Opština Pljevlja poseban značaj pridaje mladim ljudima, odnosno djeci, jer su oni budućnost ove zemlje i svaka investicija u njih i u vaspitanje i obrazovanje predstavlja investiciju u budućnost”, rekao je predsjednik opštine Dario Vraneš

1847 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Opština Pljevlja
Foto: Opština Pljevlja

Sekretarijat za kulturu, socijalna i druga pitanja opštine Pljevlja i ove godine je učenicima prvog razreda osnovne škole obezbjedio vrijedne poklone.

Uz čestitke za početak školovanja predstavnici lokalne uprave prvacima su uručili rančeve, pribor, i piši-briši pakete za učenje azbuke.

Ove školske godine u prvi razred je upisano 188 mališana koji su raspoređeni u tri gradske i dvije seoske škole.

“Opština Pljevlja poseban značaj pridaje mladim ljudima, odnosno djeci, jer su oni budućnost ove zemlje i svaka investicija u njih i u vaspitanje i obrazovanje predstavlja investiciju u budućnost”, rekao je predsjednik opštine Dario Vraneš, koji je sa predstavnicima Sekretarijata za kulturu, socijalna i druga pitanja, obišao škole i podijelili učenicima pokone.

“Кroz ovakvu podršku, Opština Pljevlja iskazuje posebnu pažnju prema mališanima koji započinju novo životno poglavlje”, saopštili sui z lokalne uprave.

Bonus video: