Bazar domaćih proizvoda od 8. do 10. septembra u Nikšiću

"Na bazaru ce biti prisutno oko 40 domaćih proizvođača sa teritorije opštine Nikšić, ali i nekoliko gostiju iz Trebinja, Bileće, Plužina i Žabljaka", kazao je direktor TO Nikšić

2192 pregleda 1 komentar(a)
Bazar domaćih proizvoda, Foto: TO Nikšić
Bazar domaćih proizvoda, Foto: TO Nikšić

Turistička organizacija (TO) Nikšić na Trgu slobode organizuje drugi bazar domaćih proizvoda koji će početi sjutra i trajaće do 10. septembra.

„Na bazaru ce biti prisutno oko 40 domaćih proizvođača sa teritorije opštine Nikšić, ali i nekoliko gostiju iz Trebinja, Bileće, Plužina i Žabljaka. Za sve izlagače obezbjeđen je besplatan izlagački prostor, a sve sa ciljem da pružimo šansu našim proizviđačima da promovišu svoje proizvide, koji između ostalog, predstavljaju i autentičan turistički proizvod“, kazao je direktor TO Nikšić, Mitar Barać.

Bazar će otvoriti predsjednik Opštine Marko Kovačević uz prigodan kulturno-umjetnicki program u kome će učešće uzeti hor OŠ „Milija Nikšević“ iz Kličeva, dječji zabavljač Šanta Panta i „Remake“ bend, a biće uprilicena i likovna radionica Ateljea „Put“.

Bazar je promotivnog, ali i prodajnog karaktera, a uz TO Nikšić organizator je i MFI Alter modus.

Aktivnost je podržana u okviru projekta "Promovisanje ekonomske diversifikacije u ruralnim područjima jugoistočne Evrope ( SEDRA II ) - izgradnja kapaciteta lanaca vrijednosti u poljoprivredi i ruralnom turizmu kroz promovisanje mogućnosti zapošljavanja", koji sprovodi SWG u partnerstvu sa GIZ.

Bonus video: