Biti prepoznat kao izuzetan zaposleni u CMM Investment Consulting Group

U svijetu rada poslednjih godina dolazi do velikih promjena kada su u pitanju trendovi odnosa poslodavaca i zaposlenih, što se odražava i na crnogorskom tržištu rada. Biti poželjan poslodavac je cilj svake ozbiljne kompanije, koja je svjesna tržišnih utakmica i ograničenja, brzina promjena koje nam se dešavaju i pretvaranja „ljudskih resursa“ u „ljudski kapital“ koji ni jedna vještačka inteligencija, digitalizacija ili robotizacija ne može zamijeniti.

13032 pregleda 0 komentar(a)
Foto: CMM investment Consulting Group
Foto: CMM investment Consulting Group

Biti najbolji u svijetu nekretnina koje se stalno razvijaju, za CMM investment Consulting Group kao jedinstveni međunarodni holding to nije novost, te se ovaj trend nastavlja i u preuzimanju „kursa“ poslovanja unutra, odnosno ka svojim zaposlenima vjerujući da bez ljudskog kapitala nema dugoročnog uspjeha ni u tržišnom poslovanju.

CMM Investment Consulting Group uspješno definiše šta znači biti „kompanija za ljude“ tako što daje prioritet svojim zaposlenima iznad svega, čime se obezbijeđuje harmoničan spoj profesionalizma i ličnog blagostanja.

Pionir u uslugama nekretnina

CMM Investment Consulting Group je jedinstveni međunarodni holding, poznat kao vodeći autoritet u oblasti nekretnina širom svijeta, specijalizovan za Crnu Goru, Španiju i Tursku. Sa sveobuhvatnim spektrom usluga, CMM je učvrstio svoju na čelu crnogorskog tržišta nekretnina od svog osnivanja 2007. godine kao I globalnog lidera u industriji. Sa posvećenim timom od preko 70 zaposlenih, ova organizacija je bila pionir u zadovoljavanju najrazličitijih potreba potencijalnih kupaca nekretnina. Od pomaganja klijentima da pronađu svoju nekretninu iz snova do opremanja i eventualnog iznajmljivanja, njihov holistički pristup obezbijeđuje klijentima ne samo da uživaju u kupovini, već i da značajno profitiraju od svojih ulaganja u nekretnine.

CMM Investment Consulting Group
foto: CMM investment Consulting Group

Slavimo izvrsnost

U domenu prepoznavanja izuzetnog ljudskog potencijala, 2023. godina je iznjedrila jednog istaknutog pojedinca: gospodina Aleksandra Tomića. Aleksandar se pridruži CMM Investment Consulting Group 2017. godine, počevši od početka, radeći najjednostavnije poslove u kojima je, zahvaljujući ambiciji, otvorenosti za veliko učenje zahvaljujući kojoj je upisao sva znanja koja su mu podaci kroz brojne obuke u kompaniji, za kratko vreme prestigao mnoge kolege i pozicionirao se brzo kao jedan od najboljih prodajnih agenata u kompanijama. Pored svojih izuzetnih prodajnih veština, koje je nastavio da gradi i unapređuje svih ovih godina, Aleksandar je pokazao nemilosrdnu odlučnost, marljivost i nepokolebljivu posvećenost postizanja postavljenih ciljeva kao i izuzetnu odlučnost i istrajnost na svom putu ka visokim ciljevima koji su pred njim postavljeni.

Tokom razgovora sa Aleksandrom, dotakli smo se mnogih tema, no ono na čemu je insistirao je ključna uloga ugleda. On je marljivo dogovarao svoj ugled, oslanjajući se na sopstveni integritet, ujedno gradeći i negujući jake odnose sa klijentima iz celog svijeta, istovremeno neprocjenjivo jačajući svoju ulogu u kompaniji koja ga je prepoznala kao izuzetno značajnog člana. Kako bi odali počast Aleksandru za izuzetan doprinos, Imajući sve ovo u vidu, kao i konkretno merljive rezultate koje je ostvario, osnivači CMM Investment Consulting Group odlučili su da se na poseban način zahvale za sve godine predanog i požrtvovanog rada, tako što su mu pokloneili potpuno nov automobil, ističući svoju posvećenost prepoznavanju neprocjenjivog doprinosa svojih zaposlenih.

Jačanje brenda kao poslodavac

Emploier branding je to što zaposlene privlači, zadržava, čini zadovoljnima.....i nije ga lako definisati u par rečenica. Poslodavac kao brend ne može biti autentičan za nove zapslene, ako ne ulaže napore i preduzima aktivnosti da prepozna potrebe svojih zaposlenih i postara se da kreira sredinu u kojoj će zaposleni moći iste da zadovolje, osjećajući se delom tima, ili kako to u CMM vole da kažu, dio porodice. Aleksandar je samo jedan od primjera kako to CMM radi u „svojoj kući“ sa svojim zaposlenima u internacionalnom timu, savremeno radeći na projektima koji će nastaviti ovaj trend kreiranja i unapređenja korporativne kulture i klime za svoje zaposlene, nastojeći da održi svoju reputaciju željenog poslodavca u Crnoj Gori.

U suštini, sve se svodi na jedno pitanje: da li je vaša organizacija, kompanija za ljude? U CMM Investment Consulting Group, odgovor je snažno „da“. Sa svojim ljudima kao najdragocjenijom imovinom, oni razumiju da je uspjeh kompanije suštinski povezan sa trijumfima njihovih zaposlenih.

Za organizaciju u kojoj su ljudi najvažniji, održavanje zdravog balansa između posla i privatnog života nije samo važno; to je neophodno.