Dukaj: Žabljak prepoznat kao turistički dragulj

"Bogata turistička ponuda, razvoj poljoprivrede i šumarstva, neki su od mnogih progresivnih aspekata koje je opština Žabljak postigla", rekao je Dukaj

2800 pregleda 4 komentar(a)
Maraš Dukaj, ministar javne uprave, Foto: Ministarstvo javne uprave
Maraš Dukaj, ministar javne uprave, Foto: Ministarstvo javne uprave

Ministar javne uprave Maraš Dukaj kazao je, u čestitki povodom Dana opštine Žabljak, da sama riječ Žabljak asocira na neopisivo lijepu prirodu koja je prepoznata i zahvaljujući kojoj je Žabljak postao turistički dragulj, privlačeći tako turiste iz cijelog svijeta.

On je čestitao 17. septembar, Dan opštine Žabljak, predsjedniku Opštine Žabljak, Radošu Žugiću i predsjedniku Skupštine opštine Žabljak, Ivanu Popoviću, stoji u čestitki Ministarstva javne uprave.

"Sa zadovoljstvom upućujem najsrdačnije čestitke, kako u ime Ministarstva javne uprave, tako i u svoje lično ime, vama i svim građankama i građanima Žabljaka, povodom 17. septembra, Dana opštine", naveo je Dukaj.

On je rekao da broj noćenja, dostignut samo tokom avgusta, a tek tokom cijele ljetnje sezone, jeste neprocjenjiv resurs i doprinos razvojnom potencijalu Žabljaka.

"Bogata turistička ponuda, razvoj poljoprivrede i šumarstva, neki su od mnogih progresivnih aspekata koje je opština Žabljak postigla, dodajući tu napor da se ova opština transformiše u investicioni i razvojni centar. Ono što prepoznajemo i podržavamo jeste podrška koju opština pruža mladima u otvaranju sopstvenog biznisa", rekao je Dukaj.

Ministarstvo javne uprave, kako navodi, nastavlja sa podrškom opštini Žabljak u oblasti reforme javne uprave i digitalizacije, kroz realizaciju zajedničkih programa i projekata.

"Uz najbolje želje vama, svim građankama i građanima Žabljaka, još jednom čestitam 17. septembar", dodao je Dukaj.

Bonus video: