Bečić uputio saučešće porodicama stradalih u udesu na Obzovici

"U svijetlu ove tragedije, moramo se ujediniti u svojoj posvećenosti ka stvaranju sigurnijeg i odgovornijeg okruženja za sve članove naše zajednice"

3873 pregleda 3 komentar(a)
Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić uputio je saučešće porodicama stradalih u udesu na Obzovici, te istakao da prenosi nadu za brz i potpun oporavak povrijeđenih putnika.

"Duboko smo potreseni viješću o saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na Obzovici. Gubitak života ostavio je trajnu ranu u našim srcima, a njihovim porodicama veliku patnju. Upućujem moje najiskrenije izraze saučešća porodicama stradalih, i prenosim nade za brz i potpun oporavak povrijeđenim putnicima. U ovim teškim trenucima, naše misli i molitve su sa vama, uz čvrstu nadu da se više nikada neće ponoviti", napisao je Bečić u objavi na društvenoj mreži X (bivši Tviter).

On je poručio da je ovaj događaj ujedno i bolno podsjećanje na surovu stvarnost koju saobraćajne nesreće unose u ljudske živote.

"Istovremeno, poziva nas na kolektivnu i pojedinačnu odgovornost, i na duboku refleksiju o važnosti preduzimanja svih neophodnih mjera za zaštitu ljudskih života. U svijetlu ove tragedije, moramo se ujediniti u svojoj posvećenosti ka stvaranju sigurnijeg i odgovornijeg okruženja za sve članove naše zajednice", zaključio je Bečić.

Bonus video: