Modnom revijom na mostu "Milenijum" završena Evropska nedjelja mobilnosti

"Evropska nedjelja mobilnosti se ove godine obilježava pod nazivom „Save energy“ i vodeća je kampanja Evropske komisije za podizanje svijesti o održivoj mobilnosti koja promoviše promjenu ponašanja u korist aktivne mobilnosti, javnog prevoza i drugih čistih, inteligentnih transportnih rješenja", navodi se u saopštenju

4371 pregleda 7 komentar(a)
Most Milenijum (Ilustracija), Foto: Printscreen YouTube
Most Milenijum (Ilustracija), Foto: Printscreen YouTube

Modnom revijom “Space and lines”, na mostu "Milenijum u Podgorici, crnogorskog modnog dizajnera Borisa Ćalića, u petak veče završena je ovogodišnja Evropska nedjelja mobilnosti. Na reviji su predstavljene kolekcije od ekoloških i recikliranih materijala.

Evropske nedjelja mobilnosti je trajala od 16. do 22. septembra i u okviru te sedmice je održano više manifestacija u Glavnom gradu.

"Critical Mass", biciklistička vožnja gradskim ulicama održana je takođe, kako se navodi, u petak od 18 časova ulicama Podgorice, povodom Svjetskog dana bez automobila, objavljeno je na Instagram nalogu Glavnog grada.

"Evropska nedjelja mobilnosti se ove godine obilježava pod nazivom „Save energy“ i vodeća je kampanja Evropske komisije za podizanje svijesti o održivoj mobilnosti koja promoviše promjenu ponašanja u korist aktivne mobilnosti, javnog prevoza i drugih čistih, inteligentnih transportnih rješenja", navodi se u saopštenju.

Bonus video: