Podsticanje uspjeha kroz posvjećenost zaposlenima

U svijetu koji se ubrzano razvija i u kojem tehnologija uzima sve veći primat, vještačka inteligencija u nekim zanimanjima postepeno zamijenjuje ljude, i dalje vjerujemo da ima organizacija koje čuvaju i njeguju ono najvrjednije među njima, a to su – ljudi.

19508 pregleda 0 komentar(a)
Snežana Vidaković, Foto: CMM Investment Consulting Group
Snežana Vidaković, Foto: CMM Investment Consulting Group

Kompanija CMM Investment Consulting Group, kao lider u svijetu nekretnina u Crnoj Gori koj, već godinama uspješno pomaže klijentima širom svijeta da pronađu nekretninu snova, kako bi investirali, živjeli ovdje ili, pak, bavili se biznisom i uživali u prirodnim ljepotama Crne Gore.

Uspjeh holdinga može se pripisati naporima strateškog širenja, uključujući osnivanje kancelarija u ključnim regionima kao što su Velika Britanija, Centralna Evropa i Evroazija. Ove lokacije su omogućile vrijedna partnerstva i veze sa raznolikom mrežom kupaca i investitora.

CMM Investment Consulting Group uljepšava i obogaćuje živote mnogih klijenata, istovremeno radeći na tome da svoje zaposlene drži zadovoljnima, iznalazeći različite načine da ih dodatno motiviše. Sa jakim naglaskom na poslovnu izvrsnost CMM Investment Consalting Group brine o svojim zaposlenima u svakom smislu ,tako da ne iznenadjuje da su ne samo poklonili novo vozilo svom zaposlenom, već obezbjedili nešto mnogo značajnije – a to je stan!

Snežana Vidaković, dugogodišnji član CMM tima, za svoj doprinos cjelokupnom poslovanju i prodaji nagrađena je nevjerovatnim bonusom koji retko ko ima priliku da dobije u ne samo u Crnoj Gori, već i u širem okruženju

Snežana Vidaković
Snežana Vidakovićfoto: CMM investment Consulting Group

Snežanin karijerni put u CMM-u je svakako za primjer svima koji su ambiciozni i koji žele da se karijerno ostvare. Od samog početka, Snežana je vrlo odgovorno, sa puno žara i ambicije, brusila svoje iskustvo i prodajne vještine kroz veoma uspješne prodajne priče sa klijentima. Njena veoma upečatljiva pojava i nevjerovatan šarm, ali i odlučnost, tajni su recept njenog uspjeha u prodaji. Već pri prvom kontaktu, ne možete da ostanete imuni na Snežaninu energiju i ubjedljivost u nastupu. Sa osmjehom nam je prepričavala dogodovštine sa klijentima i poentirala da je upravo ta strast u prodaji što je tjera da nastavlja da ostvaruje izvanredne rezultate. Snežana je prepoznata kao lider u prodaji i nedavno je unaprijeđena u direktora prodajnih operacija i imaće priliku da svoje talente, znanja i vještine prenese na svoj tim. Snežana je nedavno krunisana još jednom ulogom, postala je mama jedne predivne djevojčice, ali je to ne sprječava da vrlo uspješno radi ono što najbolje zna – da ljude obučava prodaji nekretnina i da odabrane klijente ubijedi da je Crna Gora upravo prava destinacija za njih.

Ova nevjerovatna priča o nevjerovatnom poslodavcu, CMM Investment Consulting Group-i, se ovdje ne završava. Njihov menadžment vrijedno radi na poboljšanju uslova rada svojih zaposlenih, da se konstantno trude da motivišu, nagrađuju i unaprijeđuju svoje ljudske kapacitete u skladu sa dosadašnjom dobrom praksom. Vjerujemo da će CMM i dalje da nas iznenađuje svojim nesvakidašnjim benefitima koje čuvaju za svoje zaposlene.