Grbović se studentima iz Libije izvinio zbog incidenta

Studenti su se, kako stoji u saopštenju, zahvalili Grboviću što ih je primio i što se prethodnih dana interesovao za njih i zalagao za rješavanje slučaja
4 komentar(a)
Veselin Grbović studenti iz Libije, Foto: Opština Nikšić
Veselin Grbović studenti iz Libije, Foto: Opština Nikšić
Ažurirano: 24.08.2017. 12:24h

Predsjednik Opštine Nikšić Veselin Grbović primio je libijske studente koji su prošlog vikenda bili fizički napadnuti u Nikšiću i izrazio žaljenje zbog nemilog događaja, kao i ogorčenje na pojedince koji su se usudili dići ruku na studente, koji su baš Nikšić izabrali za mjesto gdje će usavršavati svoja znanja.

Kako se navodi u saopštenju za javnost, Grbović je naglasio da očekuje da Ministarstvo unutrašnjih poslova i tužilaštvo riješe pomenuti slučaj i vinovnike najoštrije kazne.

"Nikšić je otvoren grad, grad izuzetno gostoprimnih i srdačnih ljudi i vjerujemo da više nikada ovakvi nemili izgledi neće desiti u našem gradu", kazao je Grbović.

On je studentima poželio uspješan nastavak školovanja i da u budućnosti ostvare svoj san i postanu piloti koji će "nadlijetati i nebo iznad Crne Gore".

Studenti su se, kako stoji u saopštenju, zahvalili Grboviću što ih je primio i što se prethodnih dana interesovao za njih i zalagao za rješavanje slučaja.

"Istakli su da su ih Nikšićani srdačno primili, da naš grad osjećaju kao svoj i da se ovaj incident mogao desiti bilo gdje, ali su oni izuzetno zahvalni na brzoj reakciji nadležnih organa i podršci koju dobijaju od svih građana", stoji u saopštenju.

Sastanku su prisustvovali i predsjednik Skupštine Radivoje Lala Nikčević i potpredsjednik Opštine Dragan Perović, a sudente su primili i predstavnici kluba odbornika u SO Nikšić.

Bonus video: