Klikovac: UCG za Savjet "Gradske" predlaže nekoga ko ne ispunjava uslove, pored svih redovnih i vanrednih profesora

"Profesionalizacija je, izgleda, politizacija kad se radi o UCG. Koga li će tandem Božović i Glušica opet predložiti", upitao je odbornik DPS-a

2691 pregleda 6 komentar(a)
Klikovac, Foto: DPS
Klikovac, Foto: DPS

Andrija Klikovac, šef odborničkog kluba Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Glavnog grada, oglasio se povodom posljednjih vijesti u vezi sa predlozima za izbor članova Savjeta lokalnog javnog emitera Radio-televizije Podgorica (“Gradska TV”).

"Pored svih redovnih i vanrednih profesora, Univerzitet Crne Gore za člana Savjeta RTV Gradska predlaže lice koje ni suštinski ni formalno ne ispunjava uslove. (nedostatak radnog iskustva) Profesionalizacija je, izgleda, politizacija kad se radi o UCG. Koga li će tandem Božović i Glušica opet predložiti? Opet neko iz mikro zelene partije ili ipak blizak beogradskim krugovima", napisao je Klikovac na mreži Iks.

"Vijesti" su ranije objavile da je na listi predloga za članicu Savjeta, između ostalih, bila i Ksenija Rakočević, kandidatkinja ispred Univerziteta Crne Gore. Ona je, kako je rečeno redakciji, bila jedna od tri osobe nise dostavile potpunu dokumentaciju.

Bonus video: