Bečić čestitao Dan unutrašnjih poslova: Hrabrost pripadnika UP kroji novi narativ o Crnoj Gori - kao bastionu pravde

"Boreći se protiv mračnih kriminalnih silueta, koje su se godinama usidrile u tkivo našeg društva, časni pripadnici i pripadnice Uprave policije postavili su novi standard hrabrosti i odanosti"

1587 pregleda 13 komentar(a)
Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora

Lider Demokratske Crne Gore čestitao je Dan unutrašnjih poslova resornom ministru Filipu Adžiću, direktoru Uprave policije Nikoli Terziću, kao i svim službenicima Ministarstva i Uprave, saopšteno je iz te stranke.

On je istakao da svakodnevna hrabrost, profesionalizam i posvećenost pripadnika UP koji se bore protiv bezakonja i nepravde ne samo da štite Crnu Goru, već i kroje novi narativ o njoj - kao bastionu pravde, sigurnosti i integriteta u srcu Evrope.

"Boreći se protiv mračnih kriminalnih silueta, koje su se godinama usidrile u tkivo našeg društva, časni pripadnici i pripadnice Uprave policije postavili su novi standard hrabrosti i odanosti. Vaše djelovanje nije samo zaštita naše sadašnjosti, već svjetionik koji osvjetljava put ka boljoj i svjetlijoj budućnosti, usklađenoj sa evropskim vrijednostima", navodi se u saopštenju.

On je kazao da "mi, kao društvo, prepoznajemo vašu vrijednost i obavezujemo se ulagati u vaše potencijale, pružajući vam resurse i podršku koju zaslužujete.

"Jer, vaša snaga i odlučnost su temelj na kojem se gradi prosperitetna i sigurna Crna Gora. Svaki vaš korak, svaka odluka, svaka intervencija, svjedoče o vašoj nesebičnoj odanosti domovini i njenim građanima. Vi ste, zajedno sa građanima Crne Gore, nepokolebljivi štit naše bezbjednosti i sigurnosti", dodaje se.

"Neka ovaj dan bude odraz svega što ste postigli i podsticaj za još veće domete koji vas čekaju", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: