Prilika za stalno zaposlenje: Dan otvorenih vrata u CMM Investment Consulting Group

CMM Investment Consulting Group sa velikom radošću i zadovoljstvom najavljuje svoj predstojeći Dan otvorenih vrata, pozivajući sve ambiciozne pojedince koji žele da napreduju u karijeri, istraže nove izglede za posao ili se povežu sa talentima koji isto misle.

23423 pregleda 0 komentar(a)
Foto: CMM Investment Consulting Group
Foto: CMM Investment Consulting Group

Želimo da podijelimo sa vama sve što smo učili i naučili na našem putu do vrha, i da vam pružimo priliku da steknete neprocjenjive uvide koji bi potencijalno mogli da redefinišu vaš profesionalni put i uzdignu vašu karijeru do neviđenih visina.

Pored karijernog vođenja i usmjeravanja koje će vam naši eksperti demonstrirati na licu mjesta, otkrićemo i uzbudljive nove mogućnosti zapošljavanja u okviru CMM Investment Consulting Group.

Naš najvažniji cilj je da uspostavimo odnos povjerenja sa vama. U industriji smo se već pozicionirali i etablirali na samom vrhu, te nam je cilj da to prenesemo i na širu zajednicu i zajedno unaprijedimo i tržište rada.

Nudimo pravo partnerstvo za koje želimo da bude dugoročno. U svemu što radimo, promišljeni smo i proaktivni. Predviđamo potrebe za pokretanjem intuitivnih, smislenih rezultata i dugoročne vrijednosti.

Uvjek smo radoznali i otvoreni za nove načine pristupa stvarima. U stvari, mi volimo da osporavamo konvenciju i usklađenost.

Stvaranje nečeg smjelog, novog i svežeg bez obzira na tržište je prilika koju ne želimo da propustimo.

Pozivamo vas da se upoznamo, družimo i razmjenimo iskustva u srijedu, 25. oktobra 2023. godine u hotel Cue, Atlas Capital Plaza, Podgorica od 11 časova. Spremite pitanja za nas, dobro raspoloženje i otvorenost da čujete i iskusite deo budućnosti koju možemo i želimo da vam ponudimo.

Otkrijte CMM Investment Consulting Group: Vrhunac u globalnoj Real Estate ponudi

CMM Investment Consulting Group, ugledni međunarodni holding, učvrstio je svoju poziciju kao vodeći autoritet u domenu nekretnina širom svijeta, specijalizovan za Crnu Goru, Španiju i Tursku. Sa naslijeđem od 16 izuzetnih godina, CMM je krunisao svoje liderstvo u sektoru nekretnina u Crnoj Gori nedavnim priznanjem, pokazujući svoju globalnu eminenciju uslužujući klijente iz zapanjujuće 54 zemlje širom svijeta.

Međutim, uticaj CMM-a seže daleko prodaje nekretnina, jer se mogu pohvaliti dominantnim prisustvom u višestrukom poslovnom spektru. Njihov raznovrstan portfolio obuhvata konsalting za investicije, vrhunske stambene i hotelske poduhvate, posredovanje u nekretninama, programe ekonomskog državljanstva, upravljanje imovinom i sveobuhvatne marketinške usluge. Ove ponude ne samo da pojednostavljuju kupovinu nekretnina, već i omogućavaju klijentima da ulažu u Crnu Goru sa nepokolebljivom garancijom, jer vjeruju da će njihove investicije biti zaštićene od strane stručnjaka CMM-a.

Proslava 16 godina neuporedivog uspeha, služi kao svedočanstvo o CMM-ovim inicijativama strateškog širenja, koje uključuju strateški pozicionirane kancelarije u ključnim regionima kao što su Velika Britanija, Centralna Evropa i Evroazija. Ova strateški locirana čvorišta su omogućila neprocenjiva partnerstva i stvorila široku mrežu kupaca i investitora.

Druge kompanije širom svijeta nisu tako lako prihvatale promjenu i činjenicu da je došlo vrijeme da su one te koje se trebaju boriti za svakog zaposlenog, a ne zaposleni oko njih. CMM Investment Consulting Group uspješno definiše šta znači biti „kompanija za ljude“ tako što daje prioritet svojim zaposlenima iznad svega, čime se obezbijeđuje harmoničan spoj profesionalizma i ličnog blagostanja.

Iako su kompanija koja je fleksibilna i podložna promjenama u radnom okruženju shvatili su da moraju stvoriti ugodno radno okružje u kojemu su zaposleni slobodni i opušteni te uspostaviti otvorenu i transparentnu organizacijsku kulturu koja uključuje razgovore o uspjesima i izazovima s kojima se kompanija suočava. CMM je preduzeo fascinantne i neobične inicijative za brendiranje poslodavaca, jer želi pobijediti u „ratu za talente“. CMM Investment Consalting Group brine o svojim zaposlenima u svakom smislu, tako da ne iznenadjuje da su ne samo poklonili novo vozilo svom zaposlenom, već obezbjedili nešto mnogo značajnije , stan!

Bez obzira što ne bi trebalo da se oslanjamo na naš rad da bismo bili srećni, posao je nešto na šta trošimo veliki deo svog vrijemena i energije – što znači da moramo da pronađemo načine da to učinimo. CMM Investment Consalting Group se ističe kao jedna od najboljih kompanija za rad, pružajući svojim zaposlenima odlično okruženje na radnom mjestu i sve uslove da napreduju i osete da su njihove karijere značajne, dinamične i nagrađujuće .