Club Plus aplikacija - najbolji put do uštede

Sa Club Plus aplikacijom ostvarujete popuste i preko 50% na odabrane proizvode samo u AROMA, CONTO i CITY marketima

26646 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Domaća trgovina
Foto: Domaća trgovina

Uz Club Plus karticu ili aplikaciju i kupovinu od 10 eura ili više, u AROMA, CONTO i CITY marketima, ostvarujete povrat novca od 5 odsto za narednu kupovinu.

Club Plus aplikacija jednostavna je i laka za korišćenje, a nudi i druge pogodnosti u odnosu na karticu. Upotrebom aplikacije bićete uvijek upoznati sa posebnim akcijama koje se na nedjeljnom nivou nude u Aroma, Conto i City marketima. Svake nedjelje dobijate obavještenje koji su artikli na popustu. Potrebno je samo da kliknete na opciju „Akcije“, gdje će se prikazati svi proizvodi uz datume trajanja akcije, kao i pregled uštede vašeg novca izražen u procentima.

Prezentacijom Akcijskog kupona na kasi ostvarujete popuste na izabrane artikle. Popust na akcijske kupone se obračunava u odnosu na redovne maloprodajne cijene artikala.

.

Za podršku prilikom korišćenja Club Plus aplikacije klikom na ispis PODRŠKA otvoriće se stranica gdje su navedeni kontakti servisa za podršku korisnika. Kontakt centar se možete dobiti pozivom na besplatni broj 080 000 123, radnim danima od 8 do 16 h ili možete poslati upit na e-mail: clubpluskartica@domacatrgovina.me

CLUB PLUS, JASNA MATEMATIKA!

Vaši AROMA, CITY i CONTO marketi!

*Povrat/povraćaj novca od 5 i 10 odsto ne odnosi se na artikle koji su već na akciji, akcizne artikle, cigarete, telekomunikacione dopune, dnevne novine i časopise.