Drugi tender za ljetnju pozornicu u Donjoj Lastvi

Opština Tivat raspisala je ponovljeni tender za izbor izvođača radova na rekonstrukciji ljetnje pozornice

5908 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Siniša Luković
Foto: Siniša Luković

Direkcija za investicije Opštine Tivat raspisala je ponovljeni tender za izbor izvođača radova na rekonstrukciji objekta ljetnje pozornice u Donjoj Lastvi.

Investicija je procijenjene vrijednosti 300.000 eura sa PDV-om, a radovi će se izvoditi po projektu koji je napravila firma “Urbi pro”.

Kako je saopšteno iz Opštine Tivat, po tom projektu stara ljetnja pozornica u Donjoj Lasti koja je u proteklih dvadesetak godina bila napuštena i potpuno je devastirana, biće kompletno obnovljena, sa detaljnom sanacijom i nadgradnjom pratećih objekata biletarnice, prostorije za kinoprojektor, tehničkih i sanitarnih prostorija, obnovom svih vodovodnih, elektro i kanalizacionih instalacija i uređenjem bine i partera u kojem će se ugraditi novo gledalište kapaciteta 72 mjesta.

Na taj način lastovska ljetnja pozornica će ponovno biti vraćena u funkciju prikazivanja filmova i održavanja manjih scenskih programa ili manjih koncerata, što će značajno tokom ljetnjih mjeseci poboljšati kulturnu i zabavnu ponudu tog dijela Opštine Tivat.

Kako je saopšteno iz Opštine, ponude na tender primaju se do 9. oktobra u 13 sati, a izabrani izvođač imaće rok od najduže 90 dana od dana potpisivanja ugovora da završi poslove na ovom javnom objektu.

Bonus video: