Fondacija "Ognjen Rakočević" donirala Stomatološkoj poliklinici KCCG kompjuter i potrošni medicinski materijal

Iz KCCG su kazali da je donacija Fondacije dio njihove kontinuirane posvećenosti poboljšanju kvaliteta života djece sa autizmom i podršci zdravstvenim ustanovama koje se bave njihovim zdravstvenim potrebama

1855 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Fondacija Ognjen Rakočević
Foto: Fondacija Ognjen Rakočević

Fondacija “Ognjen Rakočević” donirala je Stomatološkoj poliklinici Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) kompjuter i potrošni medicinski materijal, sa ciljem unapređenja stomatološke njege u korist djece sa autizmom i ostalih korisnika usluga.

Potrošni materijal
foto: Fondacija Ognjen Rakočević

Iz KCCG su kazali da je donacija Fondacije dio njihove kontinuirane posvećenosti poboljšanju kvaliteta života djece sa autizmom i podršci zdravstvenim ustanovama koje se bave njihovim zdravstvenim potrebama.

Potrošni materijal
foto: Fondacija Ognjen Rakočević

“Kompjuter će omogućiti brži i efikasniji rad, dok će potrošni medicinski materijal poboljšati pružanje kvalitetne stomatološke njege”, kaže se u saopštenju.

Monitor
foto: Fondacija Ognjen Rakočević

Navodi se da je Fondacija “Ognjen Rakočević”, kao dio svog kontinuiranog angažmana u podršci unapređenju zdravstvenje njege u Crnoj Gori, prepoznala važnost Stomatološke poliklinike i njihovog doprinosa očuvanju oralnog zdravlja stanovništva.

Stomatološka poliklinika i menadžment KCCG zahvalili su Fondaciji na donaciji.

Kako se navodi, oprema će znatno poboljšati njihovu sposobnost da pruže najbolju moguću stomatološku njegu deci sa autizmom i ostalim korisnicima usluga.

Pouručuje se da Fondacija “Ognjen Rakočević” ostaje posvećena svom cilju unapređenja života djece sa autizmom i poziva sve zainteresovane da se pridruže njihovim naporima.

Bonus video: