"Putevi" preuzimaju tri dosadašnje linije privatnika BLT

"Radna jedinica u privrednom društvu 'Putevi' koja obavlja linijski prevoz putnika ima dovoljno kapaciteta, kako bi se nesmetano obavljao prevoz na teritoriji glavnog grada", saopštili su iz gradskog preduzeća

3482 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgoričko gradsko preduzeće "Putevi" saopštilo je da će od četvrtka, 19. oktobra, obavljati usluge prevoza putnika na dosadašnjim linijama privatnog prevoznika BLT; L1B, L3, L10.

Podsjećaju da je prevoznik BLT ranije najavio da, nakon isteka perioda na koji je imao povjerene navedene linije, neće više vršiti djelatnost na teritoriji glavnog grada.

"Napominjemo, radna jedinica u privrednom društvu 'Putevi' koja obavlja linijski prevoz putnika ima dovoljno kapaciteta, kako bi se nesmetano obavljao prevoz na teritoriji glavnog grada. Ukoliko dođe do određenih korekcija koje se odnose na navedene linije, javnost će biti blagovremeno obaviještena", navodi se u saopštenju.

Građani se za dodatne informacije mogu obratiti Dispičerskom centru koji je dostupan non-stop, na brojeve telefona: 067/148-702; 067/936-333.

“Zahvaljujemo prevozniku BLT na dosadašnjoj saradnji i želimo uspjeh u daljem poslovanju”, poručili su iz "Puteva".

Bonus video: