Bjelopoljka kod kuće rodila zdravu djevojčicu

Ovo je najveće iznenađenje bilo za supuga Danila, koji je, vraćajući se iz treće smjene sa Željezničke stanice, otvarajući vrata začuo plač bebe

11125 pregleda 33 reakcija 22 komentar(a)
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Dvadesetčetvorogodišnja Jovana Drobnjak iz naselja Pripčići kod Bijelog Polja prekjuče je rodila živu i zdravu djevojčicu kod kuće.

Majku dva dječaka nakon porođaja u bolnicu je odvezla ekipa hitne pomoći, kada je konstatovano da su beba i majka u odličnom stanju.

U neočekivan porođaj juče ujutro u 6 i 20 časova se uključila svekrva.

Ipak, najveće iznenađenje je bilo za supuga Danila, koji je, vraćajući se iz treće smjene sa Željezničke stanice, otvarajući vrata začuo plač bebe.

“Sve je bilo potpuno neočekivano i odigralo se munjevitom brzinom, u nekih desetak minuta. Jedino što sam stigla bilo je da pozovem svekrvu Biljanu, koja je pomogla i prihvatila bebu u ruke”, ispričala je za “Vijesti” uzbuđena majka.

Objasnila je da nije bilo nikakvih naznaka za porođaj, da je termin bio 24. oktobra, a da je vodenjak pukao prilikom porođaja.

Odmah nakon porođaja prisebna svekrva je pozvala ljekare hitne pomoći, koji su po dolasku klemovali pupčić bebe i prevezli ih bolnicu, gdje su zbrinute.

"Beba je dobila ocjenu 10 po završenom pregledu doktora. Rođena je u 6 časova i 20 minuta, teška 3.150 grama, a dugačka 54 centimetra”, kazala je majka, koja očekuje da će sjutra sa bebom izaći iz bolnice.

Bonus video: