Ninamedia Kliping: Izvinjavamo se Monstatu, desila se nenamjerna greška prilikom administriranja profila na Instagramu

Ranije danas, funkcioner Socijaldemokrata (SD) Miloš Mašković kazao je u objavi na društvenoj mreži X (bivši Tviter) da je službeni Instagram nalog Monstata napravljen u Srbiji, te da će se vjerovatno tamo slati i popisni listići kako bi se dobili “adekvatni” rezultati

6922 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Ninamedia Kliping/Facebook
Foto: Ninamedia Kliping/Facebook

Agencija Ninamedia Kliping iz Podgorice koja je zaduženja za vođenje profila Monstata na društvenim mrežama, izvinila se Upravi za statistiku (Monstat) i crnogorskoj javnosti zbog nenamjerne greške nastale u sektoru Digitalnog marketinga prilikom administriranja profila klijenta na Instagramu u kojoj, kako se naveli, nije bilo nikakve političke insinuacije.

Ranije danas, funkcioner Socijaldemokrata (SD) Miloš Mašković kazao je u objavi na društvenoj mreži X (bivši Tviter) da je službeni Instagram nalog Monstata napravljen u Srbiji, te da će se vjerovatno tamo slati i popisni listići kako bi se dobili “adekvatni” rezultati.

Kako se navodi u saopštenju, Ninamedia Kliping d.o.o. je po osnovu Ugovora o poslovnoj saradnji sa Upravom za statistiku, zadužena, između ostalog, za vođenje profila na društvenim mrežama.

"S tim u vezi, želimo se izviniti Upravi za statistiku i crnogorskoj javnosti zbog nenamjerne greške nastale u sektoru Digitalnog marketinga prilikom administriranja profila klijenta na Instagramu, i u kojoj nije bilo nikakve političke insinuacije", piše u saopštenju.

Oni su istakli da je ovo jedino validno objašnjenje, zbog čega se i javno oglašavaju u cilju istinitog informisanja crnogorske javnosti.

Bonus video: