NBA League Pass - najbolja košarka na tvom uređaju 24/7!

Strimuj i prati NBA ligu i dodatne sadržaje bez ograničenja uz m:tel-ovu opciju NBA League Pass!

4407 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Mtel
Foto: Mtel

Ukoliko ste ljubitelj košarke i NBA lige, NBA League Pass je opcija koju ne smijete da propustite! Najbolja košarkaška liga na svijetu na vašem dlanu uz kompaniju m:tel!

Spremite se da zaronite duboko u svijet NBA, gdje sve puca od energije, vrhunskih poteza, zakucavanja, trojki, blokada i genijalnih akcija. Bez obzira na to da li ste oduševljeni majstorijama Nikole Jokića, preciznošću Nikole Vučevića ili ste uzbuđeni zbog drugih najvećih zvijezda NBA lige, m:tel vam omogućava da sav sadržaj pratite uživo i bez ograničenja! Prijavite se za NBA pakete putem Moj m:tel platforme, i budite direktni učesnik drame u borbi za novi NBA prsten. Sezona počinje 24. oktobra!

NBA League Pass vam, za cijenu od samo 6,99€ mjesečno omogućava praćenje NBA utakmica uživo, highlight klipove (All star weekend, NBA Playoffs, NBA Finals), kao i dodatne informacije o NBA igračima i njihovim postignutim rezultatima tokom cijele NBA sezone. U okviru aplikacije dostupni su arhivski snimci, reprize posljednjih sezona, detaljne analize, intervjui sa igračima, i dokumentarci...

To nije sve - uz aktivaciju NBA League Pass-a, na korišćenje besplatno dobijate 100GB interneta (koje možete iskoristiti u sklopu NBA aplikacije) koji važe od trenutka aktivacije do datuma poslednje utakmice u NBA sezoni.

mtel, NBA League pass
foto: mtel

Aktivacija – uputstvo za korisnike

Za uslugu NBA Pass-a možete se prijaviti putem Moj m:tel platforme (Servisi – NBA).

Nakon uspješne aktivacije usluge preko Moj m:tel platforme, dobićete KOD koji treba da unesete na NBA web platformi. Tek nakon uspješnog unosa koda na NBA web platformi, korisniku će biti omogućen pristup brojnim sadržajima koje ova sjajna aplikacija pruža (registracija se vrši putem web platforme, a gledanje sadržaja je moguće i putem aplikacije). Detaljnije uputstvo slijedi: Korak 1

Nakon kupovine usluge "NBA League Pass“ na m:tel-ovoj platformi ((Servisi – NBA – NBA League Pass), dobićete KOD (sastavljen od kombinacije 12 slova/brojeva), koji treba da sačuvate/kopirate.

Korak 2

Uđite na NBA sajt i, ako već niste, napravite svoj NBA ID nalog. Ulogujte se (Sign in).

Korak 3

Nakon što se ulogujete u svoj NBA ID nalog, treba da odete na stranicu sa NBA paketima, koja se nalazi na ovom linku.

U dijelu "CHOOSE YOUR PLAN", treba da odaberete "mjesečnu opciju" (MONTHLY) i "League Pass", a nakon toga da kliknete na „Buy League Pass“.

Korak 4

Nakon odabira paketa, kliknite na „ENTER PROMO CODE“, i u prazno polje unesite kod (sastavljen od kombinacije 12 slova/brojeva) koji ste dobili od m:tel-a prilikom aktivacije usluge. Nakon što unesete kod, kliknite na dugme „APPLY“. Nakon što cijeli proces potvrdite klikom na dugme „SUBMIT“, biće vam omogućem pristup NBA sadržaju putem NBA aplikacije ili sajta.

Uživajte u najboljoj svjetskoj košarci uz NBA League Pass! Više info na: https://bit.ly/mtelNBA

m:tel – Imate prijatelje!