Ada Bojana zatrpana smećem: Otpad se ne odnosi jer vikendaši ne plaćaju

"Smećare" tokom dana pokupe otpad HTP Ulcinjska rivijera sa Ade i u povratku kod mosta smeće koje odlože vlasnici restorana, koji uredno izvršavaju tu obavezu
158 pregleda 8 komentar(a)
Ažurirano: 21.08.2017. 17:34h

Javno preduzeće "Komunalne djelatnosti" već nekoliko dana ne odvozi smeće koje odlažu vlasnici kućica na Adi Bojani, što u smiraju sezone nanosi ogromnu štetu gradu, kao prepoznatljivoj turističkoj destinaciji, ali i državi koja proklamuje najviše eklološke standarde. U JP su saopštili da smeće neće odvoziti jer niko od vlasnika kućica ne plaća tu uslugu iako su ugovorom sa JP Morsko dobro, na to bili obavezani.

"Smećare" tokom dana pokupe otpad HTP Ulcinjska rivijera sa Ade i u povratku kod mosta smeće koje odlože vlasnici restorana, koji uredno izvršavaju tu obavezu.

"Sramota za državu, za grad, za sve nas. Ove fotografije obišle su cijeli svijet i do ovoga nije smjelo da dođe. Vlast je vlast i ona zna kako primorati nekog da plati odvoz smeća sa tako atraktivne lokacije kojom se svi ponosimo," kazao je predsjednik "NVO Zeleni korak" Dželal Hodžić.

Galerija

Bonus video: