Herceg Novi: Bolja putna infrastruktura u Kruševicama

53 pregleda 0 komentar(a)
asfaltiranje Kruševice, Foto: Opština Herceg Novi
asfaltiranje Kruševice, Foto: Opština Herceg Novi
Ažurirano: 21.08.2017. 13:39h

U selu Kruševice u zaleđu Herceg Novog asfaltiran je plato ispred crkve Svetog Nikole i zgrade mjesne zajednice, kao i sanacija najkritičnijih tačaka na putu prema tom selu, sapšteno je iz Opštine Herceg Novi.

"Posao je urađen zahvaljujući saradnji opštinskog Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport, Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog, mjesne zajednice Kruševice, brojnih mještana, a uz značajnu pomoć lokalnih privrednika i preduzeća "Komunalno stambeno". Vrijedi posebno istaći napore mještana i privrednika, koji su sopstvenim snagama obnovili suvomeđe uz put", kazao je direktor Agencije za izgradnju i razvoj Boro Lučić.

Hercegnovsko zaleđe ima ogroman potencijal, ali prvi preduslov da se ono iskoristi je, kako ističe Lučić, da se obezbijede prilazni putevi.

"Zato će u narednom periodu uslijediti brojne manje akcije, poput ove, ali i ozbiljnije rekonstrukcije dionica puta, kako bi se poboljšala preglednost i bezbjednost učesnika u saobraćaju, a nadamo se i povećao broj onih koji posjećuju zaleđe", kazao je Lučić.

Bonus video: