Čarapić podnio krivičnu prijavu zbog prodaje dijela kružnog toka Rakčeviću

"Nakon sagledavanja svih okolnosti i dubinske analize slučaja izgradnje hotela na kružnom toku u bloku VI, imao sam obavezu da svoja saznanja podijelim sa nadležnim tužilaštvom"

12066 pregleda 15 komentar(a)
Čarapić, Foto: Pokret Evropa sad
Čarapić, Foto: Pokret Evropa sad

Odbornik Pokreta Evropa sad (PES) u Skupštini glavnog grada Podgorica Vasilije Čarapić podnio je krivičnu prijavu protiv bivšeg gradonačelnika Ivana Vukovića, bivšeg direktora Direkcije za imovinu, i članova komisije za procjenu vrijednosti građevinskog zemljišta i objekata u imovini Glavnog grada.

Kako je Čarapić naveo, na taj potez se odlučio zbog prodaje dijela kružnog toka Mirku Rakčeviću za potrebe izgradnje hotela investitora "Šajo".

"Nakon sagledavanja svih okolnosti i dubinske analize slučaja izgradnje hotela na kružnom toku u bloku VI, imao sam obavezu da svoja saznanja podijelim sa nadležnim tužilaštvom. U tom pogledu, podnio sam krivičnu prijavu protiv bivšeg gradonačelnika, bivšeg direktora Direkcije za imovinu, i članova komisije za procjenu vrijednosti građevinskog zemljišta i objekata u imovini GG jer su prodali dio kružnog toka Mirku Rakčeviću za potrebe izgradnje hotela investitora 'Šajo' DOO", naveo je Čarapić na mreži X.

Bonus video: