Delić: Naplaćene manje komunalije za firmu predsjednika Opštine; Smolović: On je plaćenik Rusije i Srbije

Delić pokazao dokumementa prema kojima je prethodni menadžment tog preduzeća navodno oštetio Opštinu, zbog čega će slučaj predati nadležnom tužilašvu

5577 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Jadranka Ćetković
Foto: Jadranka Ćetković

Sjednicu lokalnog parlamenta u Bijelom Polju održanu u subotu obilježio je verbalni sukob između predsjednika Opštine Petra Smolovića i odbornika Pokreta Evropa sad Andrije Delića.

Pri kraju rasprave o rebalansu budžeta Delić je kazao da treba prepispitati poslovanje Komunalnog Lim, pokazujući dokumementa prema kojima je prethodni menadžment tog preduzeća navodno oštetio Opštinu, zbog čega će slučaj predati nadležnom tužilašvu.

"Prema ovom dokumentu Komunalno je naplatilo manje komunalije za firmu predsjednika Opštine Petra Smolovića i na taj način napravili štetu od oko 16,6 hiljada eura", kazao je Delić.

Tada je reagovao Smolović zbog čega umalo nije došlo do incidenta.

"Delić ovdje govori neistine, on je plaćenik Rusije i Srbije, koji mu plaćaju da iznosi ove stvari", kazao je Smolović.

Delić je kazao da se Smolović zaletio u njegovom pravcu ali da su kolege spriječile dalji sukob, dodajući da je tada prekinut radio prenos.

"Rekao mi je da sam udbaš i razne uvrede”, kazao je Delić.

Revoltirani zbog ponašanja Smolovića niko od odbornika opozicije nije se vratio u klupe nakon jednosatne pauze, a Delić kao i Smolović najavili su tužbe sudu.

Bonus video: