Besplatno zamijeni 3G karticu

Surfujte mnogo većim brzinama i preuzmite poklon 100GB

4953 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Mtel/Facebook
Foto: Mtel/Facebook

Kompanija MTEL poziva sve korisnike mobilne telefonije koji još nisu zamijenili svoju 3G SIM karticu da je pravo vrijeme da to učine u promotivnoj akciji koja traje sve do 31.decembra 2023.godine.

Iz MTEL-a podsjećaju korisnike da će zamjenom kartice unaprijediti brzinu svog mobilnog Interneta, a neće imati ni probleme s mrežom kada su u romingu, budući da se 3G mreže gase širom svijeta i kod nas.

Kao dodatnu povoljnost ove promotivne kampanje, korisnici koji zamijene 3G kartice dobijaju na poklon jednokratni Internet dodatak od 100GB koji će im biti dodijeljen putem aplikacionog portala. Validnost pomenutog dodatka je 30 dana od dana aktivacije (dan aktivacije + 30 dana).

Kompanija MTEL u skladu sa svojom strategijom poslovanja, koja podrazumijeva praćenje najsavremenijih trendova u svijetu telekomunikacija, poslovanje zasniva na pružanju usluga korisnicima putem najsavremenijih tehnologija. U skladu sa tim MTEL kontinuirano sprovodi aktivnosti na razvoju 4G i 5G mreže.

Uz novu karticu svi korisnici će imati Internet brzine koje omogućavaju visokokvalitetni streaming video sadržaja, interaktivne igre i druge zahtjevne online aplikacije.

Ovo znači bolje korisničko iskustvo i veću efikasnost u radu sa mobilnim uređajima.

Više informacija o ovoj i drugim akcijama MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, Instagram profilu @mtelcg, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.