Đukanović: Dragan Janković dao veliki doprinos razvoju Herceg Novog

"Dragan Janković ostaće upamćen kao istinski posvećenik poslu i dobru svog grada i Crne Gore, jednako tako i kao dobar i cijenjen čovjek i iskreni prijatelj", kazao je Đukanović

5272 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Bivši predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je telegram saučešća povodom smrti Dragana Jankovića njegovoj porodici. “Poštovana porodice Janković, sa iskrenim žaljenjem primio sam vijest o smrti vašeg dragog Dragana Jankovića, višegodišnjeg predsjednika Opštine Herceg Novi i istaknutog političkog, društvenog i kulturnog djelatnika.

"Obavljajući brojne zahtjevne i odgovorne funkcije Dragan je dao veliki doprinos razvoju Herceg Novog, u čiji je prosperitet i multikulturalni sklad nesebično ugradio svoj profesionalni i lični angažman.

"Njegovu časnu političku karijeru obogatilo je i ogromno zalaganje za unapređivanje kulture u Herceg Novom kroz inicijative i podršku brojnim festivalima i drugim kulturnim manifestacijama koje i danas predstavljaju ličnu kartu ovog grada.

"Dragan Janković ostaće upamćen kao istinski posvećenik poslu i dobru svog grada i Crne Gore, jednako tako i kao dobar i cijenjen čovjek i iskreni prijatelj. "Molim vas da primite izraze mog najdubljeg saučešća", naveo je Đukanović.

Bonus video: