Nikšićkom Crvenom krstu donirano više od 2.700 litara mlijeka

Volonteri donaciju podijelili socijalno ugroženim porodicama

1295 pregleda 2 komentar(a)
Foto: CK Nikšić
Foto: CK Nikšić

Mljekara „Nika“ je nikšićkoj organizaciji Crvenog krsta (CK) donirala 2.714 litara mlijeka, a volonteri te organizacije su proteklih dana pomenutu donaciju podijelili socijalno ugroženim porodicama.

„Da je Nikšić grad ljudi koji prepoznaju potrebu i čuju probleme onih kojima je pomoć potrebna, da je grad u kojem posluju kompanije sa izuzetnom društvenom odgovornošću, pokazuju i činjenice o sve češćim donacima našoj organizaciji. Pored Elektroprivrede i Pivare, humanost su po ko zna koji put pokazali naši prijatelji iz mljekare ’Nika’, na čelu sa vlasnikom Tadijom Ščjukić“, kazala je „Vijestima“ sekretarka CK Nikšić Ana Macanović.

Kako je istakla, u redovne donatore spada i pekara „La Parisiene“ koja svakodnevno donira peciva koja stižu do onih kojima su najpotrebnija. Zahvalni su svim društveno-odgvornim kompanijama i pojedincima koji pokazuju da njihovi sugrađani koji su u stanju socijalne potrebe nijesu sami.

„Nadamo se da će svi oni poslužiti za primjer i ostalima koji na ovaj način mogu pomoći onima kojima je pomoć potrebna, jer ne treba zaboraviti da i malo odvajanje za nekoga znači dosta“, poručila je Macanović.

Bonus video: