Glavni grad će pomoći porodici Nilević, kojoj je veći dio kuće izgorio u požaru

"Glavni grad će pružiti novčanu pomoć posredstvom Sekretarijata za socijalno staranje. Osim toga Agencija za stanovanje će izaći na teren i procijeniti u kojoj mjeri mogu izaći u susret i pomoći pri saniranju objekta", navodi se u saopštenju

4688 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Služba za građane Glavnog grada
Foto: Služba za građane Glavnog grada

Glavni grad je saopštio da će pomoći porodici Nilević, kojoj je veći dio kuće izgorio u požaru.

"Šestočlanoj porodici Nilević, koja živi u selu Bezjovo nadomak Podgorice, u požaru je izgorio veći dio kuće, a Glavni grad će pružiti novčanu pomoć posredstvom Sekretarijata za socijalno staranje. Osim toga Agencija za stanovanje će izaći na teren i procijeniti u kojoj mjeri mogu izaći u susret i pomoći pri saniranju objekta", navodi se u saopštenju.

Vršilac dužnosti rukovodioca Službe za građane Vladislav Dajković obišao je juče porodicu Nilević, kojoj je prije tri noći izgorio dio kuće u kojem su se nalazila djeca. Požar je, prema riječima oca, Luke Nilevića, izbio zbog dotrajalih instalacija. "Nažalost, osim velike materijalne štete, dvoje djece je zadobilo povrede u vidu opekotina, čemu svjedoče i medicinski izvještaji", dodaje se.

Dajković je pozvao sve koji su u mogučnosti da pomognu da se jave na imejl adresu Službe za građane ili putem telefona: 020/482-082, kako bi "zajedničkim snagama pomogli najmlađim sugrađanima koji su u nevolji".

Bonus video: