Glavni grad isporučio pomoć porodici Nilević, kojoj je dio kuće izgorio u požaru

"Podgorica je po ko zna koji put pokazala da je grad ogromnog srca, a građani su pokazali da smo jedni za druge tu - onda kad je najteže", rekao je Dajković

3790 pregleda 9 komentar(a)
Glavni grad isporučio prvu turu pomoći porodici Nilević, Foto: Glavni grad Podgorica
Glavni grad isporučio prvu turu pomoći porodici Nilević, Foto: Glavni grad Podgorica

Dio pomoći osmočlanoj porodici Nilević iz Kuča čiji je dio porodične kuće izgorio u požaru uručen je danas.

Pomoć je predao v.d. rukovodilac Službe za građane Vladislav Dajković, saopšteno je iz Službe za građane Glavnog grada.

"Obavještavamo javnost da je prva tura pomoći osmočlanoj porodici Nilević uručena svega 24 sata nakon objave o požaru koji je zahvatio dio porodične kuće u Kučima", navodi se u saopštenju.

Dajković je kazao da su uspjeli u rekordnom roku da isporuče pomoć onima kojima je trenutno najpotrebnija.

"Podgorica je po ko zna koji put pokazala da je grad ogromnog srca, a građani su pokazali da smo jedni za druge tu - onda kad je najteže", dodao je Dajković.

Želim da se zahvalim Gradskoj upravi na čelu sa Gradonačelnicom Injac, rekao je on, brojnim građanima koji su donirali novac, majstorima koji su ponudili usluge renoviranja kuće, ali i, kako je naveo, brojnim anonimnim herojima koji su diskretno pomogli i time, siguran sam, vratili osmijeh na lice dječacima i djevojčicama iz porodice Nilević.

"Podgorica može sve, kad se držimo zajedno'' rekao je Dajković i dodao da imajući u vidu da će ova humanitarna akcija potrajati, "pozivamo sve građane koji su u mogućnosti da doniraju finansijsku pomoć na Žiro račun Luke Nilevića: PRVA BANKA CG 535-0400200941878".

Bonus video: