Mašković: Injac rekla da će dostaviti i ostale podatke o zapošljavanjima u Glavnom gradu

"Čini mi se da je i zajednički stav bio da oko važnih tema za građane Podgorice treba postići što širi konsenzus, pa u tom smislu ovaj sastanak ocjenjujem kao veoma koristan i konstruktivan", kazao je Mašković

4348 pregleda 4 komentar(a)
Mašković, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Mašković, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore

Šef Kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković kazao je da je juče održao sastanak sa gradonačelnicom Podgorice Oliverom Injac, na koji ga je javno pozvala na prethodnoj sjednici lokalnog parlamenta.

"Na sastanku je dogovoreno da ostvarim uvid u preostale podatke o ugovorima o djelu i ugovorima o povremenim i privremenim poslovima, koji mi prvobitno nisu dostavljeni od strane gradske uprave", napisao je Mašković na mreži Iks.

Socijaldemokrate podsjećaju u saopštenju da je Mašković ranije od gradske uprave, shodno Poslovniku Skupštine Glavnog grada, zatražio da mu se dostave podaci o svim ugovorima o djelu i ugovorima o povremenim i privremenim poslovima koje je zaključila nova gradska uprava u prvih šest mjeseci rada. "Iz dostavljenih podataka utvrđeno je da je nova gradska uprava za prvih šest mjeseci rada zaključila 252 ugovora o djelu i 55 ugovora o autorskom honoraru", navode iz te partije.

Mašković je kazao da je na sastanku riječi bilo i o investicionim aktivnostima povodom izgradnje hotela u Bloku V, te naveo da će uskoro, prema riječima gradonačelnice, dobiti i detaljan izvještaj komisije koju je obrazovala tim povodom.

"Čini mi se da je i zajednički stav bio da oko važnih tema za građane Podgorice treba postići što širi konsenzus, pa u tom smislu ovaj sastanak ocjenjujem kao veoma koristan i konstruktivan", zaključio je Mašković.

Bonus video: