Postavljaju kapiju na brdu Ljubović: "Ovo je dokaz da se trud isplati"

Mještanin Goran Pajović koji se ranije žalio tražeći postavljanje kapije ističe da je ovaj potez uspjeh za sve mještane Zabjela
109 pregleda 1 komentar(a)
Kapija Ljubović, radovi, Foto: Glavni grad
Kapija Ljubović, radovi, Foto: Glavni grad
Ažurirano: 19.08.2017. 09:09h

Radovi na izradi kapije na brdu Ljubović počeli su u četvrtak i vrijednost radova će iznositi 1.400 eura, saopšteno je iz Agencije za stanovanje koja izvodi radove.

“Trenutno se realizuju pripremni radovi koji podrazumijevaju izradu betonske cokle na zemljanom dijelu i postavljanje stubova na asfaltnom dijelu. Nakon toga slijedi radionička izrada kapije a onda i njena ugradnja”, kažu iz Agencije za stanovanje.

Agencija očekuje da će radovi biti završeni u periodu do deset dana.

Mještanin Goran Pajović koji se ranije žalio tražeći postavljanje kapije ističe da je ovaj potez uspjeh za sve mještane Zabjela.

“Ovo je prava stvar! Zadovoljan sam. Ovo je dokaz da se trud isplati, jedva čekam da se radovi završe”, kaže on.

Pajović je više puta insistirao djelovanje lokalne samouprave kako bi se kapija postavila.

Tokom prethodnih mjesec dana na šetalištu su osvitale i kamenice koje su Zabjelčani postavljali u znak nezadovoljstva zbog neograđenog dijela.

Postavljanjem kapije na početku staze na brdu Ljubović onemogućiće se kretanje automobila šetalištem koje je predviđeno kao pješačka zona.

Kapija se sastoji od dva dijela, jednog za pješake i jednog za vozila. Ključ dijela koji je predviđen za vozila biće u rukama nadležnih za situacije u kojima je predviđeno da djeluju po potrebi.

Bonus video: