Komnenović primio delegaciju Bokeljske mornarice

Bokeljska mornarica Kotor – podružnica Tivat učestvovaće 21. novembra, na Dan opštine Tivat, u svečanom defileu i u tradicionalnoj ceremoniji primopredaje zastave grada ispred zgrade Opštine

2107 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Opština Tivat
Foto: Opština Tivat

Uoči 21. novembra - Dana opštine Tivat, predsjednik Opštine Željko Komnenović upriličio je danas prijem za delegaciju Bokeljske mornarice Kotor - podružnica Tivat.

Predsjednik tivatske podružnice Marijan Ribica zahvalio se na pozivu i potvrdio spremnost odreda Bokeljske mornarice da učestvuje u svečanostima proslave Dana Tivta. On je predsjedniku Opštine poklonio drugo izdanje monografije “Dvanaest vjekova Bokeljske mornarice” i posebno izrazio zahvalnost lokalnoj upravi i njenom rukovodstvu na ostvarenoj podršci i saradnji.

Bokeljska mornarica Kotor – podružnica Tivat učestvovaće 21. novembra u svečanom defileu i u tradicionalnoj ceremoniji primopredaje zastave grada ispred zgrade Opštine, a ona je dio ove proslave još od 1972. godine. Svečani defile centrom grada povodom Dana Opštine počeće u 9:30 sati, dok će primopredaja zastave biti izvršena u 9:40. Uslijediće smotra odreda i kolo Bokeljske mornarice u 10 časova na šetalištu Pine.

Bonus video: