Najbolji dani u godini za prijavu na Work and Travel program su pred vama!

Tradicionalno, ova sedmica u novembru predstavlja najbolji period za prijavu na Bridge USA - Work and Travel program za studente u Crnoj Gori.

9811 pregleda 0 komentar(a)
Foto: WAT
Foto: WAT

Ovaj program je poseban jer pruza studentima mogucnost da osjete život na drugom kontintentu uz puna prava na sezonski rad i uzivanja u slobodnom vremenu kakva samo Amerika moze da ponudi. Jako bitno je da na programu student legalno moze dobiti privremeni Social Security Number, otvoriti bankovni racun i dobiti Američku platnu karticu. Ukoliko potrebe posla nalažu vožnje od smještaja, postoji mogućnost dobijanja i Američke vozačke dozvole.

Zahvaljujući akciji koju naši partneri iz Amerike nude tokom Thanksgiving holiday-a 23.novembra I BLACK FRIDAY-a 24.novembra, mi smo u mogucnosti da ponudimo studentima NAJBOLJE USLOVE za prijavu na program tokom ove sedmice.

Prijave se vrše putem linka: https://forms.wix.com/6e351a1d-da5c-4068-b3c0-622a01aea2ad:82bae7aa-e3ce-4b1c-bdb3-d8d432a86b14

PROMO KOD: VIJESTI24

Kako je proteklo ljeto prošlo u najboljem redu, sa puno zadovoljnih studenata – ponude poslodavaca iz SAD su počele da pristižu i polako se popunjavaju. U ponudi imamo puno hotela i restorana iz skoro svih 50 američkih stejtova. Najtraženije lokacije su na Aljasci, Havajima, Mainu, Wisconsinu itd.

Cijena prijave je samo 50 eur bez obzira na paket koji izaberete.

Naš najbolji program je u VIP paketu gdje u ponudi imamo preko 4000 poslova. Detalje poslova mozete pogledati na sledecem linku https://app.interexchange.org/cooperators/2f803c79/job_listings

Trenutnu listu poslova na FULL paketu:

WAT
foto: WAT
WAT
foto: WAT

Takodje, imamo LIFEGUARD paket po najpovoljnijoj cijeni programa na Balkanu za sve mlade ljude koji dobro plivaju i vole rad na otvorenom.

Za sve studente koji bi da se vrate kod svog poslodavca od ranijih godina, ili imaju poznatog poslodavca kod kog je radio neko od rodjaka ranije – I koji bi ih primio tokom ljeta 2024 – imamo SELF paket programa.

Bez obzira koji paket izaberete na viziranju ćete biti među prvim studentima u Crnoj Gori.

Mogucnost kreditiranja programa preko Hipotekarne, NLB i Lovćen banke.

Posebna povoljnost za studente koji su položili sve ispite i nemaju pauza u procesu obrazovanja ili promjene fakulteta i nisu bili do sada odbijani za vizu - u slicaju nedobijanja vize vracaju im se sve uplacene rate!

Prijavi se bez rizika i započni avanturu! PRIUŠTI SEBI NEZABORAVNO LJETO.

PS: Na Work and Travel program možete ići samo dok ste mladi i dok studirate. Zato – ne propuštajte šansu!

Aleksa Golubović
Aleksa Golubovićfoto: WAT
Aleksa Martinović
Aleksa Martinovićfoto: WAT
Andrija Ćurović
Andrija Ćurovićfoto: WAT
Aleksandra Gačević
Aleksandra Gačevićfoto: WAT
Andrija Ćurović i Jovan Nedić
Andrija Ćurović i Jovan Nedićfoto: WAT
Batrić Perović
Batrić Perovićfoto: WAT
Bojana i Sara
Bojana i Sarafoto: WAT
Jovana J
Jovana Jfoto: WAT
Milan Mladenović
Milan Mladenovićfoto: WAT
Milica Bulajić
Milica Bulajićfoto: WAT
Selma Šahman
Selma Šahmanfoto: WAT
Teodora Kovačević
Teodora Kovačevićfoto: WAT