Dukaj poranio sa čestitkom Opštini Budva, poželio da grad izađe iz trenutnih izazova

"Značajne investicije u infrastrukturni razvoj, ali i prirodne ljepote i jedinstveni resursi koje ima ova opština sa nacionalnom i regionalnom turističkom mrežom, čini ovaj grad pogodnim ne samo za povremeni dolazak u turističkom smislu, nego i za udoban život svih, koji vole život uz prelijepu morsku obalu"

12892 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ministar javne uprave, Maraš Dukaj, čestitao je Dan opštine Budva, predsjedniku Skupštine opštine Budva, Nikoli Jovanoviću.

Dukaj je pogriješio dan proslave Dana opštine Budva navodeći da je to 21. novembar, umjesto 22. novembar.

"Opština Budva je jedna od najatraktivnijih opština u Crnoj Gori, za koji posebno interesovanje iskazuju mladi. Značajne investicije u infrastrukturni razvoj, ali i prirodne ljepote i jedinstveni resursi koje ima ova opština sa nacionalnom i regionalnom turističkom mrežom, čini ovaj grad pogodnim ne samo za povremeni dolazak u turističkom smislu, nego i za udoban život svih, koji vole život uz prelijepu morsku obalu. Ne sumnjam, da će u budućem periodu, Budva izaći iz izazova, i napredovati u skladu sa svojim ogromnim potencijalima", saopštio je Dukaj.

Istakao je da Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom opštini Budva u oblasti reforme javne uprave i digitalizacije.

"I stvaranje moderne i servisno orjentisane lokalne samouprave sa fokusom na unapređenje pružanja usluga građanima", naveo je Dukaj.

Bonus video: