Milatović: Tivat ključna tačka u turističkoj ponudi

"U minulom periodu Tivat je imao dinamičan rast i razvoj i zahvaljujući uspješno realizovanim investicijama pozicionirao je Crnu Goru na mapi kao nautičku i luksuznu destinaciju koja privlači pažnju posjetilaca sa svih meridijana"

2417 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Siniša Luković
Foto: Siniša Luković

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović čestitao je Dana opštine Tivat predsjedniku opštine Željku Komnenoviću, predsjedniku Skupštine opštine Miljanu Markoviću, odbornicama i odbornicima i građanima.

"Dan oslobođenja Tivta predstavlja priliku da sa posebnim poštovanjem odamo priznanje hrabrim partizanskim borcima koji su žrtvovali svoje živote za slobodu domovine. Jedinice legendarne Druge dalmatinske i Prve bokeljske brigade ušle su u Tivat, slamajući otpor okupatora. 21. novembra, 1944. godine Tivat je postao slobodan grad. U minulom periodu Tivat je imao dinamičan rast i razvoj i zahvaljujući uspješno realizovanim investicijama pozicionirao je Crnu Goru na mapi kao nautičku i luksuznu destinaciju koja privlači pažnju posjetilaca sa svih meridijana", napisao je Milatović u čestitci.

Dodao je da je današnji Tivat moderan i kosmopolitski grad.

"On je ključna tačka u turističkoj ponudi Crne Gore koja značajno doprinosi poboljšanju društvenog standarda, kvaliteta života građana, razvoju privrede i ekonomske stabilnosti Crne Gore. U želji da Tivat i Crna Gora uskoro postanu dio Evropske unije, još jednom upućujem srdačne čestitke povodom Dana opštine Tivat" stoji u čestitci predsjednika Milatovića.

Bonus video: