Spajić: Tivat se u kratkom periodu transformisao u prestižnu nautičku i elitnu turističku destinaciju

"Domaćinsko vođenje javnih finansija, te jednak odnos prema svim investitorima, gostima igrađanima, garant je dobrog poslovanja i stabilnog lokalnog budžeta"

2989 pregleda 3 komentar(a)
Spajić, Foto: Saša Matić/Vlada Crne Gore
Spajić, Foto: Saša Matić/Vlada Crne Gore

Premijer Milojko Spajić povodom 21 novembra, Dana opštine Tivat, uputio je čestitku predsjedniku Opštine Željku Komnenoviću, predsjedniku Skupštine opštine Miljanu Markoviću, odbornicima, građanima.

"Grad koji se u rekordno kratkom vremenskom periodu transformisao u prestižnu nautičku i elitnu turističku destinaciju, sa prepoznatijivim kulturnim i sportskim sadržajima, reprezentativan je primjer i ostalim, brzorastućim primorskim opštinama. Domaćinsko vođenje javnih finansija, te jednak odnos prema svim investitorima, gostima igrađanima, garant je dobrog poslovanja i stabilnog lokalnog budžeta", napisao je Spajić.

Imajući u vidu da je Boka jedan od najvrednijih prirodnih bisera, on je naglasio da je pažijivo prostorno planiranje, snaženje ekološke svijesti i odgovornosti građana, te izgradnja i jačanje infrastrukturnih objekata od krucijalne važnosti za cjelokupni razvoj države.

"Siguran sam da ćemo zajedničkim iskrenim zalaganjem u narednom četvorogodištu bilježiti izvanredne rezultate, naročito u ekonomiji, socijalnoj politici, kulturi i sportu, te jačanju integriteta institucija i državnih službenika", zaključuje se u čestitki Spajića.

Bonus video: