U Tivtu trenutno boravi 6.839 zvanično prijavljenih turista

Od ukupnog broja gostiju koji trenutno borave u najmanjoj bokeljskoj opštini njih 6.778 su stranci, a samo je 61 posjetilac iz Crne Gore
0 komentar(a)
Tivat, kruzer, Foto: Siniša Luković
Tivat, kruzer, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 18.08.2017. 10:27h

U svim vidovima registrovanog smještaja na području Tivatske rivijere trenutno ljetuje 6.839 zvanično prijavljenih turista, što je jedan odsto više nego na istu dan prošle godine, saopštila je Turistička organizacija Tivat.

Od ukupnog broja gostiju koji trenutno borave u najmanjoj bokeljskoj opštini njih 6.778 su stranci, a samo je 61 posjetilac iz Crne Gore.

U hotelima boravi 975 turista, 5.659 gostiju koristi usluge izdavalaca privatnog smještaja, u odmaralištima ljetuju 133, a u kampovima 72 posjetioca.

Inače, TO Tivat nastavlja sa priređivanjem raznih interesantnih događaja za animiranje turista koji se trenutno odmaraju u tom gradu.

U Lepetanima je priređen matine sa DJ Niggorom i nova gastro fešta iz serije "Ljeti dobrog ukusa".

U nedjelju u 22 sata na gradskoj rivi Pine planiran je koncert Tonija Cetinjskog koji uz TO, organizuju Opština i Udruženje privrednika Tivta.

U ponedjeljak veče sa početkom u 21.30 sati na Pinima će koncert održati poznati gitarista Vlatko Stefanovski i bubnjar Dragoljub Đuričić sa bubnjarima "Balkanska lavina".

Bonus video: