Dukaj: Ne sumnjam da će Budva izaći iz izazova i napredovati u skladu sa potencijalima

Čestitka ministra povodom Dana opštine Budva

2564 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Ministar javne uprave Maraš Dukaj čestitao je 22. novembar - Dan opštine Budva predsjedniku Skupštine opštine Nikoli Jovanoviću. Kazao je kako ne sumnja da će Budva "izaći iz izazova i napredovati u skladu sa svojim ogromnim potencijalima".

"Sa zadovoljstvom upućujem najsrdačnije čestitke, kako u ime Ministarstva javne uprave, tako i u svoje lično ime, vama i svim građankama i građanima Budve, povodom 22. novembra, Dana opštine.

"Opština Budva je jedna od najatraktivnijih opština u Crnoj Gori, za koji posebno interesovanje iskazuju mladi. Značajne investicije u infrastrukturni razvoj, ali i prirodne ljepote i jedinstveni resursi koje ima ova opština sa nacionalnom i regionalnom turističkom mrežom, čini ovaj grad pogodnim ne samo za povremeni dolazak u turističkom smislu, nego i za udoban život svih, koji vole život uz prelijepu morsku obalu. Ne sumnjam da će u budućem periodu, Budva izaći iz izazova i napredovati u skladu sa svojim ogromnim potencijalima.

"Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom opštini Budva u oblasti reforme javne uprave i digitalizacije i stvaranje moderne i servisno orijentisane lokalne samouprave sa fokusom na unapređenje pružanja usluga građanima", naveo je Dukaj.

Bonus video: