Mandić: Bar najznačajnija veza Crne Gore sa svijetom

"Jasno je da je dalji razvoj opštine Bar interes svih građana Crne Gore i u tom kontekstu, uvijek ćete imati maksimalnu posvećenost parlamenta", rekao je Mandić

2363 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Igor Šljivančanin/Skupština Crne Gore
Foto: Igor Šljivančanin/Skupština Crne Gore

Predsjednik Skupštine Andrija Mandić kazao je, u čestitki povodom Dana opštine Bar, da taj grad predstavlja najznačajniju vezu Crne Gore sa svijetom.

Mandić je čestitku uputio predsjedniku Opštine Dušanu Raičeviću, predsjedniku Skupštine opštine Branislavu Neneziću, kao i svim građankama i građanima Bara.

"U ime Skupštine Crne Gore i svoje lično, želim da vama i svim građanima Bara iskreno čestitam Dan opštine. Opština Bar stoji kao jasan prikaz svih raznolikosti koje krase Crnu Goru. Bar je mjesto koje čini ključnu raskrsnicu naše zemlje, jer upravo Vaš grad povezuje istok sa zapadom, a jug sa sjeverom. On preko svoje viševjekovne pomorske tradicije, oličene u glavnoj morskoj luci naše zemlje, predstavlja najznačajniju vezu sa cijelim svijetom.

"Jasno je da je dalji razvoj opštine Bar interes svih građana Crne Gore i u tom kontekstu, uvijek ćete imati maksimalnu posvećenost parlamenta. Moj cilj je da sa pozicije predsjednika Skupštine Crne Gore dam svoj maksimum kako bismo ostvarili što bolju saradnju sa svim lokalnim samoupravama. Još jednom želim da vama i svim građanima Bara srdačno čestitam Dan opštine”, naveo je Mandić.

Bonus video: