Nenezić: Gradićemo Bar po ugledu na najrazvijenije evropske gradove

"To mora biti apsolutni imperativ za svaku lokalnu upravu jer naš jedini, pravi put, jeste bolja i sigurna budućnost nadolazećih generacija", rekao je predsjednik SO Bar

3209 pregleda 10 komentar(a)
Foto: SO Bar
Foto: SO Bar

Predsjednik Skupštine opštine Bar Branislav Nenezić uputio je čestitke svim građankama i građanima Bara povodom 24. novembra - Dana opštine.

"Uvjeren sam da smo i danas jako ponosni na činjenicu da je upravo iz Bara, među prvima u porobljenoj Evropi, otpočela beskompromisna borba za slobodu i vrijednosti koje danas čuva građanski i evropski Bar. Upravo su te vrijednosti, za koje su naši rodoljubi ginuli, doprinijele da postanemo ravnopravan dio evroatlanske porodice naroda i da mi u Baru damo najbolji primjer u usvajanju evropskih vrijednosti i standarda, na dobrobit crnogorskih građana.

"Viševjekovna tradicija suživota, mira, razumijevanja i tolerancije su dio bića našeg grada i ujedno njihovo očuvanje i unaprijeđivanje naša najveća obaveza, posebno jer se nalazimo u periodu niza izazova s kojim se danas suočava i Bar i cijela Crna Gora.

"Ubijeđeni smo da ćemo uspjeti da gradimo naš Bar kao grad po ugledu na evropske najrazvijenijie gradove i to mora biti apsolutni imperativ za svaku lokalnu upravu jer naš jedini, pravi put, jeste bolja i sigurna budućnost nadolazećih generacija", naveo je Nenezić.

Bonus video: