Dukaj: Uvjeren sam da će Bar nastaviti sa dinamičnim privrednim razvojem

"Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom opštini Bar u oblasti povećanja kvaliteta i efikasnosti javnih usluga", kazao je ministar

1165 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Ministarstvo javne uprave
Foto: Ministarstvo javne uprave

Ministar javne uprave Maraš Dukaj čestitao je 24. novembar - Dan opštine Bar, predsjedniku Opštine Dušanu Raičeviću, predsjedniku Skupštine opštine Bar Branislavu Neneziću, kao i svim građankama i građanima Bara.

"Bar, grad koji leži na obalama Jadranskog mora i Skadarskog jezera, najvećeg na Balkanu, tradicionalno važi za jednu od najpoželjnijih turističkih destinacija regiona koji zadovoljava sve standarde savremenog turizma. Tome doprinose njegove istorijske i kulturne znamenitosti, autentičnost, gostoprimstvo lokalnog stanovništva, dobra turistička ponuda, kao i maslinarstvo koje je kao kultura doživjelo procvat. Bar pored tradicionalnog suživota i multikulturalnog sklada, krasi i ponuda lučkog i turističkog čvorišta na ovom dijelu Jadrana", naveo je Dukaj.

Kazao je da je uvjeren, na temelju odgovornog rada lokalne uprave, da će Bar nastaviti sa dinamičnim privrednim razvojem i time doprinositi ukupnom društvenom napretku Crne Gore.

"Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom opštini Bar u oblasti povećanja kvaliteta i efikasnosti javnih usluga. U uvjerenju nastavka dobre buduće saradnje, još jednom vam čestitam praznik i upućujem srdačne pozdrave”, naveo je Dukaj.

Bonus video: