Kolašin: Probijena vodovodna cijev napravila vodoskok visok nekoliko metara

Kako je kazao Miloš Peković, direktor Vodovoda i kanalizacije, kvar na mreži je saniran za manje od sat, pa nije bilo prekida u vodosnabdijevanju korisnika u tom dijelu grada

19501 pregleda 25 reakcija 16 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Vodoskok visok nekoliko metara iznenadio je, oko 17.30 sati, prolaznike u dijelu grada gdje se Ulica Dunje Đokić siječe sa saobraćajnicom iz naselja Breza, kod restorana kolašinskog Vodenica. Kako saznaju "Vijesti", do toga je došlo nakon što je probijena vodovodna cijev, usljed radova priključenja na elektro mrežu novog hotela Zafiro u Kolašinu.

Kako je kazao Miloš Peković, direktor Vodovoda i kanalizacije, kvar na mreži je saniran za manje od sat, pa nije bilo prekida u vodosnabdijevanju korisnika u tom dijelu grada.

Zbog priključenja novog hotela na vodovodnu, kanalizacionu i elektro mrežu, minulih dana, prekopana je saobraćajnica u kojoj se taj objekat nalazi. Zbog radova na još dva objekata, ove sedmice, po više sati, zatvarani su saobraćaj, rješenjima nadležnog sekreterijata, djelovi ulica 13. Jula i Mirka Vešovića. Uz činjenjenicu da još traje rekonstrukcija ulica Boška Rašovića i Milivoja Bulatovića, to je pričinilo brojne teškoće i vozačima i pješacima.

Bonus video: