INA-CRNA GORA uručila automobil KIA XCEED srećnom dobitniku nagradne igre

Glavna nagrada, automobil KIA XCEED, uručen je srećnom dobitniku Ranku Draškoviću iz Podgorice u sklopu nagradne igre „INA goriva natoči i osvoji“.

29992 pregleda 0 komentar(a)
Foto: INA
Foto: INA

Nagradna igra „INA goriva natoči i osvoji“ trajala je od 4.9. do 5.11. ove godine te je podijeljeno čak više od 70 INA vaučera srećnim dobitnicima koji su osvojili dnevne, sedmične ili mjesečne nagrade. Za učesnike koji su natočili Class Plus Expert goriva pripremljen je bio specijalni INA vaučer u vrijednosti od EUR 500,00, a koji su osvojila dva srećna dobitnika.

9. novembra je izvučen i srećni dobitnik glavne nagrade, gospodin Ranko Drašković iz Podgorice te je time postao vlasnik automobila KIA XCEED koji mu je uručen juče na maloprodajnom mjestu INA Inpek u Podgorici.

„Najprije sam mislio da je u pitanju neka šala i želio sam što prije završiti taj telefonski razgovor jer sam bio na poslu. Međutim, ubrzo sam shvatio da je moja prijava zaista izvučena u Ininoj nagradnoj igri i da ću dobiti ovaj predivni automobil. Baš se radujem nagradi i preporučujem svima da učestvuju u Ininim nagradnim igrama kao i da toče INA goriva“ rekao je gospodin Ranko Drašković, dobitnik glavne nagrade.

Ključeve od automobila dobitniku je uručio Matija Cegledi, izvršni direktor u INA-CRNA GORA“ d.o.o. koji je tom prilikom izjavio: „Čestitam sretnom dobitniku i zahvaljujem svima koji su sudjelovali u nagradnoj igri te im želim više sreće sljedeći put. Nastavićemo i dalje aktivno raditi na unaprijeđenju ponude jer je naš cilj da obezbijedimo najbolju uslugu svim kupcima na putu te stoga, nudimo kvalitetna goriva, bogat asortiman robe široke potrošnje kao i ukusne Fresh Corner proizvode“

INA-CRNA GORA je tokom ove godine dodatno unaprijedila ponudu svojih premium goriva, te sada kupci mogu natočiti izvrsna Class Plus Expert goriva koja obezbjeđuju čistiji motor, više snage te manju potrošnju i emisiju CO2.

INA Crna Gora
foto: INA

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te važnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. Tvrtku čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina INA danas posluje u Hrvatskoj i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Rafineriji nafte Rijeka, dok se na industrijskoj lokaciji u Sisku razvijaju održive alternativne djelatnosti. Regionalna maloprodajna mreža sastoji se od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.