Raonić indirektno priznao da je sporni aneks ugovora sa Vučinić postojao

Raonić je u emisiji "Link" na Radiju Crne Gore kazao da će javnost brzo biti upoznata - ko je kreirao afere sa kojima se Javni servis povezuje u posljednje vrijeme, kao i sa načinom na koji su kreirane, te samim epilogom

15454 pregleda 39 reakcija 10 komentar(a)
Raonić, Foto: Boris Pejović
Raonić, Foto: Boris Pejović

Generalni direktor Radio televizije Crne Gore (RTCG) Boris Raonić danas je indirektno priznao da je sporni aneks ugovora o varijabili savjetnice direktorke Televizije Crne Gore Vladane Vučinić postojao, rekavši da je pozvao inspekciju i da je ta, kako je rekao, administrativna greška uočena, da je ispravljena i da Vučinić ništa nije isplaćeno.

On je to kazao iako su iz RTCG ranije najavili da će tužiti Televiziju i list Vijesti i list Pobjeda zbog objavljivanja spornog aneksa ugovora za Vučinić, kojim joj je bio predviđen dodatak na platu od 1.350 eura, a što su iz menadžmenta Javnog servisa negirali.

Raonić je u emisiji "Link" na Radiju Crne Gore kazao da će javnost brzo biti upoznata - ko je kreirao afere sa kojima se Javni servis povezuje u posljednje vrijeme, kao i sa načinom na koji su kreirane, te samim epilogom.

On je u naglasio da od pomenutih afera nema ništa te dodao da određene strukture žele da utiču na političke procese i na sami Javni servis.

Poručio je da je ponovo izabran za generalnog direktora u skladu sa zakonom, te da je navodni pritisak na članove Savjeta RTCG zlonamjerna konstrukcija i da s nestrpljenjem čeka odluke nadležnih sudskih instanci.

Bonus video: