Više od 150.000 eura za izgradnju, adaptaciju i opremanje sportskih objekata

"U tekućoj godini isplaniran je i većinom realizovan čak 21 projekat u više od 20 gradova u Crnoj Gori", podsjećaju iz ministarstva

1485 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Vlada je na posljednjoj sjednici, a na predlog Ministarstva sporta i mladih, dala saglasnost za finansiranje izgradnje, rekonstrukcije, adaptacije i opremanje sportskih objekata u iznosu od preko 150.000 eura.

Ministarstvo će, kako su pojasnili, finansirati adaptaciju sportskog terena u dvorištu Javne ustanove Resursni centar za djecu i mlade u Podgorici, fiskulturne sale Osnovne škole “Drago Milić” u Tivtu i otvorenog terena u dvorištu škole “Donja Ržanica”, područnog odjeljenja u Rovcima, u beranskoj opštini.

Ministarstvo će, dodaju, finansirati i adaptacije terena za basket, košarku i mali fudbal u naselju Pažići u Danilovgradu, Mjesnoj zajednici Ozrinići u Nikšiću, i u Plužinama, kao i izgradnju košarkaškog terena u Gornjem Lipovu u Kolašinu.

"U tekućoj godini isplaniran je i većinom realizovan čak 21 projekat u više od 20 gradova u Crnoj Gori", podsjeća se u saopštenju.

Bonus video: