CKB prijatelj fondacije „Čini dobro“

Marija Jovović, izvršna direktorica fondacije „Čini dobro“ i Nemanja Đurašković, direktor Odjeljenja za marketing i komunikacije, potpisali su ugovor o saradnji kojim vodeća banka na crnogorskom tržištu postaje prijatelj fondacije.

15240 pregleda 0 komentar(a)
Foto: CKB
Foto: CKB

Fondacija „Čini dobro“ okuplja kompanije koje se prepoznaju po svom društveno odgovornom poslovanju. Jedan od ciljeva fondacije je promocija filantropskih načela i poslovne kulture koja je usmjerena na podršku inicijativama za unapređenju kvaliteta života cjelokupne društvene zajednice.

CKB
foto: CKB

„Naša banka prepoznaje važnost saradnje, kako bismo zajedno realizovali projekte koji transformišu društvo i promovišu načela pravičnosti i održivosti. Saradnja sa fondacijom „Čini dobro“ potvrđuje da CKB nije samo pokretač značajnih društveno odgovornih aktivnosti, već i saveznik svima sa kojima dijelimo iste vrijednosti. Uvjeren sam da ćemo kroz naše partnerstvo pozitivno uticati na mnoge i doprinijeti napretku okruženja u kojem živimo i stvaramo“, istakao je Nemanja Đuršaković, direktor Odjeljenja za marketing i komunikacije CKB-a.

„Fondacija „Čini dobro“ je uspjela svojim aktivnostima i projektima, ali i podrškom koju pruža drugima, u oblastima edukacije, zelenih inicijativa i digitalnih servisa da skrene pažnju na svoje djelovanje i uticaj koji ostvaruje na crnogorsko društvo. Najbolji pokazatelj za to, pored rezultata koje ostvarujemo, jeste i podrška poslovne zajednice i širenje kruga prijatelja fondacije, među kojima je od sada i CKB. Zajednički uz podršku donatora i prijatelja nastavićemo da činimo dobro i promovišemo humanost, dobročinstvo i altruizam kao vrijednosti koje trebaju biti dio svakog pojedinca, ali i privrednih subjekata. Naime, želimo podstaći ljude da budu svjesni svoje uloge u društvu i da čineći dobro mogu doprinijeti stvaranju bolje i pravednije zajednice“, rekla je Marija Jovović, izvršna direktorica fondacije „Čini dobro“.

Fondacija „Čini dobro“ i CKB predstaviće uskoro prvi zajednički projekat iz domena ekološkog aktivizma za mlade koji će biti usmjeren na adekvatno upravljanje otpadom i zaštitu životne sredine.