Bokeljska noć 19. avgusta

Uz bogatu morsku trpezu, uz ribu i vino koji će obilježiti ovogodišnju feštu nad feštama, domaći i furešti biće u prilici da užvaju u koncertima klape Bonaca i grupe Teška industrija na glavnom gradskom trgu. Na pjaci Svetog Luke nastupiće Whoo See uz DJ Mono i DJ Zgoobidan
217 pregleda 0 komentar(a)
Bokeljska noć, Foto: Bokanews.me
Bokeljska noć, Foto: Bokanews.me
Ažurirano: 16.08.2017. 10:17h

Tradicionalna manifestacija "Bokeljska noć" koja ima status nematerijalnog kulturnog dobra, biće održana u subotu, 19. avgusta sa početkom u 21 sat, a njen početak najaviće kotorska Gradska muzika – saopšteno nam je iz Kulturnog centra, prenosi Radio Kotor.

Zajedno sa jedrilicama Jedriličarskog kluba Lahor okićene barke će se predstaviti u tri kruga i konkurisaće za nagrade. Tokom trećeg đira, stučni žiri će proglasiti najbolje kreacije, nakon ćega će uslijediti veliki vatromet.

Nakon završetka nastupa na akva pozornici, fešta će se nastaviti na trgovima po Starom gradu, a najaviće je defile Gradske muzike.

Kako prenosi Radio Kotor, uz bogatu morsku trpezu, uz ribu i vino koji će obilježiti ovogodišnju feštu nad feštama, domaći i furešti biće u prilici da užvaju u koncertima klape Bonaca i grupe Teška industrija na glavnom gradskom trgu. Na pjaci Svetog Luke nastupiće Whoo See uz DJ Mono i DJ Zgoobidan.

Ostali trgovi rezervisani su za lokalne muzičke grupe: Bend Sinhro, Ansambl Toć, The grupu, Modern pop kvartet, Acustic teraphy, The Unexpected, Muzički sastav Škuribanda i klapu Incanto.

Organizator je Kulturni centar Nikola Đurković Kotor, a suorganizator lokalna Turistička organizacija. Pokrovitelj je Opština Kotor.

Bonus video: