Dukaj pozvan na Nacionalni molitveni doručak u Vašingtonu

Iz MJU su kazali da je u pozivu navedeno da je učešće u ovom okupljanju prilika za jačanje međusobnih odnosa i veza visokih američkih zvanica i ličnosti iz više od 140 država

2808 pregleda 3 komentar(a)
Dukaj, Foto: Ministarstvo javne uprave
Dukaj, Foto: Ministarstvo javne uprave

Ministar javne uprave, Maraš Dukaj pozvan je na Nacionalni molitveni doručak koji će biti organizovan u Vašingtonu 31. januara i 1. februara 2024. godine, saopšteno je iz Ministarstva javne uprave (MJU).

Iz MJU su kazali da je u pozivu navedeno da je učešće u ovom okupljanju prilika za jačanje međusobnih odnosa i veza visokih američkih zvanica i ličnosti iz više od 140 država.

Dodaje se da Nacionalni molitveni doručak tradicionalno okuplja predsjednika i članove Kongresa SAD, svjetske državnike i ličnosti iz političkog i javnog života.

"Počastvovan sam ovom pozivnicom koju vidim prvenstveno kao priznanje strateškim reformama koje sprovodimo u Ministarstvu javne uprave i kao potvrdu ispravnosti i ohrabrenje u nepokolebljivoj privrženosti Albanske alternative evropskoj i evroatlantskoj politici građanske Crne Gore", ocijenio je Dukaj.

Bonus video: