Budva: Prikupljeno 4.302 eura na đačkom bazaru za liječenje Bojane Mandrape

U školskom holu i dvorištu su prodavali rukotvorine i prikupili 4.302 eura

3362 pregleda 0 komentar(a)
Sa novogodišnjeg humanitarnog bazara, Foto: Vuk Lajović
Sa novogodišnjeg humanitarnog bazara, Foto: Vuk Lajović

Na velikom novogodišnjem humanitarnom bazaru koji tradicionalno organizuje Druga osnovna škola prikupljeno je 4.302 eura koje će biti uplaćene za liječenje sugrađanke Bojane Mandrape.

"Naša škola je u široj društvenoj zajednici prepoznata po brojnim humanitarnim aktivnostima. Učenici, nastavnici, roditelji i svi zaposleni u školi, kao tim, često organizuju humanitarne akcije i rado podržavaju akcije koje iniciraju druge organizacije.U okviru nenastavnog dana, juče organizovan je Novogodišnji bazar. Vrijedni đaci su, uz pomoć nastavnika i roditelja, pravili novogodišnje ukrase, čestitke, kolače i suvenire”, kazala je direktorica škole Nataša Radonić.

budva bazar
foto: Vuk Lajović

U školskom holu i dvorištu, kako je dodala, prodavali su rukotvorine i prikupili 4.302 eura.

"Odlučeno je, da novac uplate na račun naše sugrađanke Bojane, za čije liječenje su nam se obratile za pomoć njene brižne koleginice. Učenici IX razreda, sa odjeljenjskim starješinama, danas su novogodišnje paketiće uručili djeci Dnevnog centra,, Biseri" i još jednom pokazali da se humanost u školi afirmiše i njeguje na zadovoljstvo svih. Činjenica da smo djeci izmamili osmijeh, a poštovanoj Bojani pomogli da nam se vrati zdrava, pričinjava nam veliko zadovoljstvo”, poručila je Radonić.

Bonus video: